Seulonta

Jotta voimme saada käsityksen siitä onko Peli poikki -ohjelmasta apua sinulle, pyydämme sinua vastaamaan näihin seulontakysymyksiin. Tavoitteenamme on noin viikon kuluessa ilmoittaa sinulle täytätkö edellytykset, jotka olemme asettaneet osallistujille ja voitko tulla mukaan hoitoon vai ei. Vastaus lähetetään sinulle siihen sähköpostiositteeseen, jonka ilmoitat seuraavassa vaiheessa. Siirry kysymyksiin klikkaamalla "Jatka" näppäintä.

HUOM! Koska voit antaa yhden sähköpostiosoitteen vain yhden kerran, sinun tulee tehdä koko kysymyssarja samalla kertaa. Jos saat viestin, että sähköpostiosoitteesi on jo käytetty, ota yhteyttä PELIPOIKKI.FI -tukeen osoitteessa pelipoikki@peluuri.fi.

HUOM!
Olemme todenneet virheen, jonka osa asiakkaista on kohdannut seulontakysymyksiin vastatessaan. Seulonnassa siirryttäessä sivulta toiselle jotkut ovat joutuneet ruotsinkieliselle sisäänkirjautumissivulle. Mikäli näin käy sinulle, toivomme, että otat yhteyttämeihin sähköpostilla osoitteeseen pelipoikki@peluuri.fi ja liität viestiin seuraavat tiedot:
1. Kysymys, jonka kohdalla ongelma esiintyi.
2. Ko. sisäänkirjautumissivun osoite (joka näkyy nettiselaimen osoitekentässä kun vika ilmaantuu), kopioi tuo osoite nettiselaimen osoitekentästä, ja liitä viestiin (esim. http://www.pelipoikki.fi/oma-apuopas/login.aspx?ReturnUrl=%2foma-apuopas%2fmanualen%2fDefault.aspx).
3. Oma sähköpostiosoitteesi.

Kiitos etukäteen avustasi.

 

Yleiset ehdot osallistumiselle internetpohjaiseen rahapeliongelmaa käsittelevään oma-apuoppaaseen - PELI POIKKI

OMA-APUOPPAASTA
PELI POIKKI on internetpohjainen oma-apuopas peliongelman hoitoon. Se on menetelmä, jota käytetään ympäri maailman. Hoito kestää kahdeksan viikkoa ja se koostuu viikoittaisesta omaa pelaamista käsitteleviin kysymyksiin vastaamisesta, tehtävistä sekä osallistumisesta keskustelualueella pelaamista ja peliongelmaa käsittelevään keskusteluun. Tätä täydentää kerran viikossa koulutetun terapeutin kanssa käytävä noin 15 - 20 minuutin puhelinkeskustelu. Jokainen osallistuja saa terapeutin yhteystiedot ja tämä on heidän mukanaan koko kahdeksan viikon ohjelman ajan. Terapeutilla tai oma-apuoppaalla ei ole lääketieteellistä vastuuta osallistujasta. Oma-apuohjelma voidaan suorittaa mistä tahansa tietokoneella, jossa on internetyhteys avulla. Tarvitset vain nettiselaimen, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Oma-apuohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistuja voi lopettaa sen milloin hyvänsä ilmoittamalla siitä kirjallisesti.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ
Oma-apuoppaan käytön yhteydessä osallistujan tietoja käsitellään ja tallennetaan automaattisessa tietojenkäsittelyssä. Tämä on tarpeen esimerkiksi osallistujien hallinnoimiseksi järjestelmässä. Hyväksymällä nämä ehdot, annat suostumuksesi siihen, että tietojasi voidaan käsitellä järjestemässä. Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Osallistuja voi kirjallisella ilmoituksella vaatia oikaisua vääristä tiedoista tai peruuttaa antamansa suostumuksen.

PELI POIKKI -OHJELMASSA KERÄTTÄVIEN TIETTOJEN KÄYTTÖ JA SÄILYTTÄMINEN:
Keräämme kyselylomakkeiden ja moduulien tehtävien vastauksien kautta terapeutillesi tarpeellista tietoa. Vastaukset tallennetaan ohjelman tietokantaan. Ne ovat terapeuttisi käytössä hoitosuunnitelmaa varten, hoidon tukena ja sen kehittämisessä. Antamasi henkilötiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero) ovat vain oman terapeuttisi käytössä. Tietoja, paitsi henkilöä tunnistavia, voidaan käyttää tutkimustarkoituksiin. Mitään henkilötietoja ei luovuteta tutkijoille. Kaikki kerätyt tiedot tallennetaan luottamuksellisesti ja turvallisesti. Samoin ohjelmassa käytettävä tietoliikenne on salattua. Tutkimukseen mahdollisesti luovutettavasta tiedosta sinua ei voida tunnistaa, koska kaikille osallistujille on luotu tietosuojalain mukainen tunnus, joka takaa ehdottaman nimettömyyden. Tietoja ei myöskään raportoida siten, että henkilöllisyytesi voisi paljastua mahdollisen tutkimusjulkaisun lukijalle. Sinun ja terapeuttisi käymät keskustelut ovat täysin luottamuksellisia, eikä niitä milloinkaan luovuteta tutkimuskäyttöön. Osallistumisesi on vapaaehtoista. Sinulla on koska tahansa oikeus keskeyttää hoito-ohjelma tai ilmoittaa, että haluat tallennetut henkilötietosi poistettavaksi. Sinulla on myös mahdollisuus keskustella asiasta terapeuttisi kanssa, jos sinulla herää asiasta kysymyksiä. Kaikesta tähän liittyvästä voit myös kysyä sähköpostilla osoitteesta; pelipoikki@peluuri.fi. Rekisteröitymällä ohjelmaan annat samalla luvan, että tunnistamattomia tietojasi voidaan käyttää tutkimustarkoituksiin. Voit seurata Peli poikki -ohjelmaan liittyvää tutkimusta tai tulevia tutkimuksia www.pelipoikki.fi sivuilta.

SISÄÄNKIRJAUTUMISEN EHDOISTA
Kaikki mitä kirjoitetaan oma-apuoppaassa käytön aikana, on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ne luodaan oma-apuoppaaseen kirjautumisen yhteydessä. Sisään kirjautumisen tiedot ovat tärkeät oma-apuoppaaseen osallistumisen edellytyksenä ja ne tulee säilyttää siten, etteivät ne joudu vääriin käsiin, katoa tai unohdu.

FOORUMISTA
Oma-apuoppaassa käytetään keskustelualuetta, jossa osallistujat voivat vaihtaa kokemuksia ja keskustella. Foorumilla noudatetaan normaalia internetissä sovellettavaa etikettiä ja lainsäädäntöä. Kirjoitukset, jotka voivat olla loukkaavia tai häiritseviä, poistetaan. Foorumilla viestinlähettäjästä käytetään hänen valitsemaansa nimimerkkiä.

KIRJANMERKEISTÄ
Tämä webbisivusto käyttää kirjanmerkkejä eli n.k. "cookies". Vieraillessasi sivustollamme tallentuu tiedosto väliaikaisesti tietokoneellesi. Kirjanmerkki on tekstitiedosto, joka tukee webbisivuston teknisiä toimintoja. Nettiselaimen asetuksissa voi olla määritetty, että se automaattisesta hylkää kirjanmerkit tai sellaisen webbisivuston, joka sisältää kirjanmerkkejä. Tekninen sovellus, jota tällä nettisivustolla käytetään, ei toimi ilman kirjanmerkkejä. Mitään luottamuksellista tai arkaluonteista informaatiota sinusta ei lähetetä tai tallenneta kirjanmerkkien avulla.


© Copyright 2009 Spelinstitutet